2016-ban Hogyan készültünk a karácsonyra?

2019. dec 5.

 

2016-ban Hogyan készültünk a karácsonyra?

Karácsonyra készülve elmentem a Gazdag mami kerekasztal előadására a Lurdy házba.

Ki volt ott rajtam kívül ismerős,? A kislányom, akivel meg sem volt beszélve a találkozó. Egyszer csak felhívott telefonon, s megkérdezte:

  • Anya hol vagy? – mire válaszoltam:
  • Itt az 5- ös teremnél. – s már láttuk is hol van a másik. S megöleltük, megpusziltuk egymást. Elmondtam a lányomnak, hogy szeretném kitenni a szórólapokat, amiket hoztam, s ő rögtön mondta:
  • Itt a Vida Ági. Kérdezd meg tőle. – s már kérdeztem is. Az eredmény az lett, hogy az egyik asztal felét elfoglalhattam. Íme egy fénykép erről a helyzetről.

2016-ban Hogyan készültünk a karácsonyra?

Később a Vida Ági tartott előadást is. Minden hónap második péntekjén el lehet menni azoknak, akik már beléptek ebbe a vállalkozói clubba. Most az előadás végén még mindenki odamehetett ahhoz a 20 vállalkozóhoz, akik kirakodtak a termékeiket, vagy szórólappal elérhetőé tették a szolgáltatásaikat. Annyira jó volt a lányommal együtt közösen ott lenni a vállalkozói klubban! 

Így reklámozhattam a Cashflow társasjátékhoz,  és a ThetaHealinghez az ajándékkártyákat

Áruk 5 000Ft a társasjáték ajándék kártyája most 6.900Ft helyett, és 20. 000Ft a ThetaHealing 80 perces kezelésé most akciósan 30.000ft helyett karácsonyra. 

Nagyon örültem a lányomnak, s annak is, talán ezentúl többet találkozunk a munkánk során is. Mind a ketten elfoglaltak vagyunk, s szívből örültem a váratlan meglepetésnek vele kapcsolatban. Már neki is készül a blog oldala. Kíváncsian várom, milyen lesz. Hiszen azt ő tervezi meg, s ő a kivitelezője is. Időnként ha megkér neki is segítek a vállalkozás adta lehetőségekkel. Ő az, aki hisz a családban az ezoterikus tanokban. Természetesen aki nem hisz, annak nem tudok segíteni ezekkel a technikákkal. Azoknak vitaminokkal segítem az életét. Nutrilite vitaminokkal.